print & packaging

PMS Ontwerp

Voor de vormgeving van onze huisstijl, website, DVD’s en filmposters voor diverse filmprojecten werken we nauw samen met PMS Ontwerp uit Hilversum. Creatieve ontwerpers, die snel, flexibel en prettig in de omgang zijn.

Bezoek de site

Stichting Elan

Voor Bijzonder Onderwijs in ‘t Gooi voert stichting Elan het gezag over inmiddels 6 scholen voor Speciaal (basis) Onderwijs. WonderlandFilm realiseerde 6 pakkende filmportretten van deze scholen. Tevens kwam er in samenwerking met tekstschrijver Corrie Breeman en PMS Ontwerp een mooie serie de DVD inlays en folders tot stand.

Bezoek de site

Stichting Met Andere Ogen

De stichting initiëert en financiert  projecten die specifiek ten goede komen aan mensen met autisme in de provincie Noord Brabant. In deze film van WonderlandFilm vertellen twee jongeren met autisme hoe zij hun studie op de universiteit en de Hogeschool aanpakken. De film laat op een openhartige, positieve manier zien wat de mogelijkheden voor jongeren met autisme en studeren zijn. PMS Ontwerp gaf vorm aan de cover en het artwork voor de DVD.

Bezoek de site

VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. Samen met PMS Ontwerp doet WonderlandFilm ook conceptvoorstellen in dit geval voor een VWN lespakket voor de bovenbouw van het lager onderwijs.

Bezoek de site

AutiDelict

AutiDelict is een voor de NVA gemaakte film waarin we de hoofdpersonen Sam en Viggo volgen. Zij laten op indringende wijze zien hoe autisme een rol kan spelen bij delicten en in de omgang met politie en justitie. Professionals zoals een hoogleraar forensische psychologie en de bij Sam en Viggo betrokken rechercheurs geven nuttige tips over hoe te handelen wanneer u te maken krijgt met een verdachte met autisme. PMS Ontwerp gaf de DVD en bijbehorende poster de juiste uitstraling.

Bezoek de site